Over dit programma

Opdienen Of Afserveren

Realityserie waarin mensen worden gevolgd die, vaak zonder kennis van de horeca of het ondernemerschap, een eerste horecazaak beginnen. Wie zijn toch die dappere Nederlanders die het aandurven hun culinaire droom na te jagen? Welke schepen hebben ze achter zich verbrand en hoe denkt de omgeving over het culinaire avontuur? Zijn de plannen goed doordacht of blijkt het toch een impulsieve actie met alle gevolgen van dien. Kortom wordt het: 'Opdienen Of Afserveren'?

Opdienen Of Afserveren: Herhaling van woensdag 25 april


21:32 woensdag 25 april

De 31-jarige Suzanne is gek van Rotterdam, trams en lekker eten. Deze passies wil ze gaan combineren in haar restauranttram. Tijdens een rit van tweeënhalf uur rijdt de RotterTram langs de highlights van Rotterdam en geniet je ondertussen van een driegangenmenu. Dat klinkt heel bijzonder, maar Suzanne ontdekt al snel dat ze minimaal 200.000 euro nodig heeft om haar droom te realiseren. En aangezien ze zelf geen horecaervaring heeft, moet ze ook op zoek naar een partner die het culinaire arrangement kan verzorgen.